Over ons:

Wij hebben een passie voor het strand, sport, wind, water en om mensen leuke dingen aan te leren. Zodra er goede wind staat zijn wij op strand te vinden met onze kite spullen. Het heeft ons op de mooiste plekken op de wereld gebracht. Één van die mooie plekken is recht voor onze deur.

Ons doel is om mensen die nog niet bekend zijn met het kiten, uit hun comfortzone te halen. Een unieke beleving te geven van deze vogelvrije watersport! Ook hebben wij veel klanten die wij begeleiden bij hun enige kite ervaring. Wij helpen beginnende kitesurfers met een opfrisbeurt zodat zij na enige tijd niet het water op te zijn geweest, weer zelfstandig vorderingen kunnen gaan maken. Wij zijn er van overtuigd dat kitesurfen heel ontspannend werkt. En wie wilt dat nu niet!?

Ons doel is om mensen mooie dingen te leren over de kite sport, laten genieten van het strand, de zee en de wind. Hier wordt toch iedereen blij van!?

Wie zijn wij?

  • Wij bestaan sinds 2009. Hiervoor gaven wij al les in kitesurfen en andere sporten.
  • Onze ongevallen teller staat sinds het begin nog steeds op nul.
  • Cursisten komen vanuit het hele land naar Rockanje voor onze kitesurflessen.
  • Veel van onze oud cursisten komen nog regelmatig langs om te kitesurfen, hun ervaringen te delen en om te genieten op ons mooie strand.