Over ons:

Wij hebben een passie voor het strand, sport, wind, water en om mensen leuke dingen aan te leren. Zodra er goede wind staat zijn wij op strand te vinden met onze kitespullen. Het heeft ons op de mooiste plekken op de wereld gebracht.

Één van die mooiste plekken is recht voor onze deur.

 

Ons doel is om mensen op een veilige manier vertrouwd te maken met een mooie sport waar ze veel plezier aan gaan beleven.

Een unieke beleving van deze vogelvrije watersport!

Doordat wij veel meer tijd besteden aan goede lessen verzorgen en minder aan onze bekendheid, komen er jaarlijks veel cursisten naar ons toe die het kitesurfen een 2e kans willen geven na een minder fijne ervaring elders. Dit komt meestal doordat onze oud-cursisten deze mensen graag naar ons toesturen.
Beginnende kitesurfers helpen wij met een opfrisbeurt zodat zij na enige tijd niet het water op te zijn geweest, weer zelfstandig vorderingen kunnen gaan maken.
Wij zijn er van overtuigd dat kitesurfen heel ontspannend werkt, veilig is en vele levens positief veranderd heeft.

Het begint wel met op een goede manier leren.

Ons doel is om mensen mooie dingen te leren over de kitesport, laten genieten van het strand, de zee, de wind en ook van de zon. Hier wordt iedereen toch blij van!?

 

Wij zijn een klein persoonlijk georiënteerde school die voor de beste ervaring voor de cursisten gaan vanuit veiligheid en gebaseerd op principes. Zo streven wij naar een 100% klanttevredenheid.
Je mag het “Lean” noemen tenzij dit teveel aan werk doet denken.

  • Wij bestaan sinds 2009.
  • Hiervoor gaven wij al les in kitesurfen en andere sporten.
  • Onze ongevallen teller staat sinds het begin nog steeds op nul.
  • Cursisten komen vanuit het hele land en tot ver erbuiten naar Rockanje om bij ons te leren kitesurfen.

Veel van onze oud-cursisten komen nog regelmatig langs om te kitesurfen, hun ervaringen te delen, om te genieten op ons mooie strand en/of aan andere activiteiten mee te doen.